Over Galjé Kappers By Kyra

Bij Galjé Kappers By Kyra hebben we een kwaliteitsnorm hoog te houden. Vandaar dat wij onze stylisten in de salon in Amstelveen intern opleiden. Om ons op de hoogte te houden van de nieuwste trends, zijn we regelmatig te vinden op trainingen, shows en look and learns.

Om onze kwaliteitsnorm kracht bij te zetten worden alleen Kevin Murphy producten in de Salons gebruikt en kleuren wij met Redken en binnenkort ook met Kevin Murphy.

Onze passie voor mooi haar, het feit dat we onze eigen mensen opleiden en het gebruik van de meest hoogwaardige producten van Kevin Murphy gecombineerd met een eerlijk prijzenbeleid, maakt dat wij als Galjé Kappers uniek zijn. Op onze kwaliteit, zorg en ervaring op het gebied van haar kunt u al meer dan 50 jaar rekenen! Dat is ook wat u van een ‘Full Service’ salon mag verwachten.

Geschiedenis

Op 2 juli 1967 openden Peter en Gerie Galjé in de Staatslieden-buurt van Amsterdam een salon met vier kapplaatsen. Gerie ging hier met een leerling full-time van start terwijl Peter hiernaast ook bleef doorwerken als bedrijfsleider bij zijn werkgever van destijds. Omdat de salon al snel een groot succes bleek, was een uitbreiding noodzakelijk.

Binnen een half jaar werd de woning achter de salon bij de oorspronkelijke salon getrokken en ging de capaciteit van vier naar acht kapplaatsen.

In 1977 kregen Gerie en Peter de kans om een salon te openen in het winkelcentrum ‘Boven ’t IJ’ in Amsterdam-Noord.

Dat was een mooie gelegenheid om door te groeien omdat de zaak in de Staatsliedenbuurt te klein was geworden!

Sinds januari 1998 maakt Yves, de zoon van Peter en Gerie, deel uit van het bedrijf. Dochter Kyra is sinds januari 2001 tevens vennoot geworden.

Inmiddels zijn we 50 jaar verder sinds de oprichting van Galjé Kappers en hebben Kyra en Yves een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Op 7 april 2008 is er in het Stadshart van Amstelveen een tweede Salon geopend. Geheel in de lijn met de eerste lokatie is er op de Rembrandtweg een zeer fraaie salon bij gekomen.

Vanaf 1 september is de salon Amstelveen Galjé Kappers By Kyra geworden .

Salon Galjé Kappers By Kyra

Sinds april 2008 heeft Galjé Kappers ook een vestiging aan de Rembrandtweg in het Stadshart van Amstelveen.

Deze salon in Amstelveen heeft 14 kapplaatsen op een oppervlakte van 115 m2. Het is een salon waar zowel de mannelijke als vrouwelijke klant uitstekend geholpen wordt.

Op de locatie in Amstelveen werken in totaal 11 medewerkers. Het team bestaat uit salonassistenten, stylisten  en seniorstylisten.

Wij zijn goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur op de Rembrandtweg (max. 1uur) of in de parkeergarage onder het winkelcentrum het Stadshart Amstelveen. We werken op afspraak, maar mocht u in de buurt zijn dan kunt u altijd even kijken of er plaats voor u is!

Openingstijden Galjé Kappers By Kyra

maandag
van 09:30 tot 18:00 uur
dinsdag
van 09:30 tot 18:00 uur
woensdag
van 09:30 tot 18:00 uur
donderdag
van 09:30 tot 19:00 uur
vrijdag
van 09:30 tot 18:00 uur
zaterdag
van 09:00 tot 17:00 uur
zondag
gesloten

 

Stuur een mailtje

U bent altijd uitgenodigd ons een e-mail te sturen!

code niet leesbaar? verander code captcha txt