Over Galjé Kappers

Bij Galjé Kappers hebben we een kwaliteitsnorm hoog te houden. Vandaar dat wij onze stylisten zowel in de salon in Amstelveen als in Amsterdam intern opleiden. Om ons op de hoogte te houden van de nieuwste trends, zijn we regelmatig te vinden op trainingen, shows en look and learns.

Om onze kwaliteitsnorm kracht bij te zetten worden alleen Redken producten in de Salons gebruikt

Onze passie voor mooi haar, het feit dat we onze eigen mensen opleiden en het gebruik van de meest hoogwaardige producten van Redken gecombineerd met een eerlijk prijzenbeleid, maakt dat wij als Galjé Kappers uniek zijn. Op onze kwaliteit, zorg en ervaring op het gebied van haar kunt u al meer dan 50 jaar rekenen!

Geschiedenis

Op 2 juli 1967 openden Peter en Gerie Galjé in de Staatslieden-buurt van Amsterdam een salon met vier kapplaatsen. Gerie ging hier met een leerling full-time van start terwijl Peter hiernaast ook bleef doorwerken als bedrijfsleider bij zijn werkgever van destijds. Omdat de salon al snel een groot succes bleek, was een uitbreiding noodzakelijk.

Binnen een half jaar werd de woning achter de salon bij de oorspronkelijke salon getrokken en ging de capaciteit van vier naar acht kapplaatsen.

In 1977 kregen Gerie en Peter de kans om een salon te openen in het winkelcentrum ‘Boven ’t IJ’ in Amsterdam-Noord.

Dat was een mooie gelegenheid om door te groeien omdat de zaak in de Staatsliedenbuurt te klein was geworden!

Sinds januari 1998 maakt Yves, de zoon van Peter en Gerie, deel uit van het bedrijf. Dochter Kyra is sinds januari 2001 tevens vennoot geworden.

Inmiddels zijn we 50 jaar verder sinds de oprichting van Galjé Kappers en hebben Kyra en Yves een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Op 7 april 2008 is er in het Stadshart van Amstelveen een tweede Salon geopend. Geheel in de lijn met de eerste lokatie is er op de Rembrandtweg een zeer fraaie salon bij gekomen.

Salon Galjé Kappers Amsterdam

De salon in Amsterdam noord bestaat sinds 1977 en is gevestigd in het winkelcentrum Boven’t Y.

Het pand is in de loop der jaren al verschillende malen verbouwd. De laatste verbouwing, die dateert van 2011, heeft de salon in Amsterdam noord tevens gemoderniseerd.

De bezoeker komt nu in een frisse, strakke zaak met een industriële look en verschillende zones als kleur-,was- en knipzones.
Momenteel werken er in totaal 12 medewerkers in onze vestiging in Amsterdam. Het team bestaat uit salonassistenten, stylisten, advancedstylisten en seniorstylisten.

Naast de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer naar het Buikslotermeerplein is er ook genoeg parkeergelegenheid rond het winkelcentrum Boven ‘t Y Amsterdam noord.

Salon Galjé Kappers Amstelveen

Sinds april 2008 heeft Galjé Kappers ook een vestiging aan de Rembrandtweg in het Stadshart van Amstelveen.

Deze salon in Amstelveen heeft 16 kapplaatsen op een oppervlakte van 115 m2. Het is een salon waar zowel de mannelijke als vrouwelijke klant uitstekend geholpen wordt.

Op de locatie in Amstelveen werken in totaal 12 medewerkers. Het team bestaat uit salonassistenten, stylisten, advancedstylisten en seniorstylisten.

Wij zijn goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur op de Rembrandtweg (max. 1uur) of in de parkeergarage onder het winkelcentrum het Stadshart Amstelveen. We werken op afspraak, maar mocht u in de buurt zijn dan kunt u altijd even kijken of er plaats voor u is!

Openingstijden Galjé Kappers Amsterdam

maandag
van 09:00 tot 18:00 uur
dinsdag
van 09:00 tot 18:00 uur
woensdag
van 09:00 tot 18:00 uur
donderdag
van 09:00 tot 20:30 uur
vrijdag
van 09:00 tot 18:00 uur
zaterdag
van 08:30 tot 17:00 uur
zondag
gesloten
Robin Si en Lo P
Robin Si en Lo P
11:10 13 Sep 20
Super satisfied for years. They have a nice permanent team with friendly people and good style advice!
Rie Jongen
Rie Jongen
09:31 04 Sep 20
Fine Kapsalon very good treatment
Jannie Blom
Jannie Blom
12:21 10 Jul 20
I've been coming to the same one who cuts me for years. Acceptable corona measures.
Lili Staszkiv
Lili Staszkiv
10:30 03 Jun 20
Super friendly and professional staff! Absolutely recommended
Lina
Lina
23:09 11 Jan 20
Veel geroddel over de klanten ten koste van de kwaliteit van het werk. Jammer!
Kim Kaandorp
Kim Kaandorp
08:15 26 Dec 19
I have never been as happy as at Galjé hairdressers. It is a beautiful hair salon with friendly and experienced staff. They really take the time to get the best results. In addition, it is also very pleasant to sit in the chair here. I always leave the house satisfied!
Brian 1979
Brian 1979
13:13 30 Aug 19
Mooie kapsalon
Daniël Appelboom
Daniël Appelboom
12:48 29 Jul 19
Prima winkel
Anne van Driel
Anne van Driel
17:38 28 May 19
Goede kapper in Noord. Vriendelijk en zeer ervaren personeel
H. Moolenaar
H. Moolenaar
18:10 08 Apr 19
Redelijk goede kapsalon. Men werkt op afspraak.
Karina Zantinge
Karina Zantinge
14:56 19 Mar 19
Update: Mocht terug komen voor een gratis kleuring. Veel betere resultaat, fijner en meer highlights. Extra kuurtje gekregen, maar haar nog steeds droogst wat het ooit geweest is en de paar te dik gezette highlights van de vorige keer kunnen ook niet gelijk helemaal worden verholpen. Wel fijn dat er iets met de feedback wordt gedaan en dat ik nu toch tevreden ben over de kleuring, dus 4sterren.Allereerst super hectisch in de salon, 3,5uur ipv 2uur geweest ivm wachttijden tussen de klanten door (voor alleen highlights, zonder knippen en stylen). Had blond haar (foto1) en kwam hier voor het eerst uitgroei bijwerken en oranjetint uitspoelen, zie foto2 voor het resultaat. Veeel donkerder haar nu (te weinig highlights), super mat en dof en sommige highlights super dik ingezet (foto3). Het uitspoelen ging ook niet soepel, te heet gewassen door stagiare en te hard getrokken aan de folies wat pijn deed, vervolgens suuuper droog haar. Toen ik zei dat het veel zachter uitkomt als ik het zelf thuis was, mocht ik weer gaan zitten en deed zij extra conditioner erin. Heb bij het uitdrogen aangegeven dat ik niet blij was dat het zo droog en donker uit is gekomen, daar is vervolgens niks mee gedaan. Mijn kleurstyliste is ook nooit meer naar mij toe gekomen om het resultaat te bekijken of te bespreken. 110€ en 3,5uur verder.. eerste en gelijk de laatste keer dat ik hier kom.

Openingstijden Galjé Kappers Amstelveen

maandag
van 09:30 tot 18:00 uur
dinsdag
van 09:30 tot 18:00 uur
woensdag
van 09:30 tot 18:00 uur
donderdag
van 09:30 tot 20:30 uur
vrijdag
van 09:30 tot 18:00 uur
zaterdag
van 09:00 tot 17:00 uur
zondag
gesloten
Biljana Zafirovska
Biljana Zafirovska
20:10 13 Oct 20
Loved the haircut Dragan gave me, thanks so much!
Angela Tweedie
Angela Tweedie
21:26 28 Aug 20
I’m super-happy with my experience at Galje. I needed a senior hair cutter to save a home-done hatchet job which was pretty drastic, to be fair. Dragon saved the day and I’m thrilled with my new ‘pixie’.
Jatmi Panoet
Jatmi Panoet
11:42 26 Aug 20
my regular hairdresser for more than 25 years
I. Scholte
I. Scholte
09:55 30 Dec 19
Centrale ligging in het stadshart maar bovenal fantastische kappers.
Henri Hennequin
Henri Hennequin
18:17 24 Dec 19
Wordt daar al jaren goed geknipt door Dragon.
A Ik
A Ik
16:18 15 Aug 19
Super goed geknipt voor de prijs en ze komen afspraak altijd na
Roland Niezen
Roland Niezen
09:16 16 Jul 19
Vriendelijk en professionele kapperszaak! Aanrader.
Amber Aroyo
Amber Aroyo
12:47 12 Jun 19
Always happy with the results.
cynthia specht
cynthia specht
01:00 21 May 19
I am the absolute pickiest person when it comes to haircuts for my son. His hair is thick and wavy and it's really hard to get a good haircut for him. Fortunately for us, Jessica at Galje's did a fantastic job on him. This is a nice boutique hair salon on Rembrandtweg in Amstelveen with experienced and patient hairstylists! Thank you Jessica, Bruce's hair looks great and we will see you again soon!
cynthia specht
cynthia specht
15:24 20 May 19
I am the absolute pickiest person when it comes to haircuts for my son. His hair is thick and wavy and it's really hard to get a good haircut for him. Fortunately for us, Jessica at Galje's did a fantastic job on him. This is a nice boutique hair salon on Rembrandtweg in Amstelveen with experienced and patient hairstylists! Thank you Jessica, Bruce's hair looks great and we will see you again soon!
D S
D S
15:38 09 Dec 18
Op en af kom ik hier al zo’n tien jaar en het valt me op dat ik maar de helft van de tijd tevreden ben. Laatst had ik een senior stylist die me eerder al eens prima heeft geknipt, maar die mijn haar dit keer in een pluisbol heeft geknipt. Te veel met de uitdunschaar en hele grove lagen, waardoor het verschil tussen de bovenste laag en de onderste ruim 17 cm is. Ik heb slag in mijn haar, dus het gaat nu alle kanten op, zelfs met stevig fohnen krijg ik het niet netjes. Erg jammer, want toch weer 60 euro.
ES
ES
13:42 28 Nov 18
Al jaren ben ik naar volle tevredenheid klant bij Galjé Amstelveen. De laatste keer hadden de gevraagde highlights echter niet goed gepakt en waren niet goed te zien. Ik kon meteen een nieuwe afspraak maken met kapster (Jessica) en toen heeft ze nog een paar highlights er in gezet. Kosteloos. Goede service dus!
Stuur een mailtje

U bent altijd uitgenodigd ons een e-mail te sturen!

code niet leesbaar? verander code captcha txt