Werkwijze

Om u als klant te kunnen laten kiezen tussen de verschillende ervaringsniveau’s van onze kappers, kennen wij een prijsdifferentiatie in onze prijslijst;
U kunt bij Galjé Kappers Amstelveen en Amsterdam altijd kiezen uit een behandeling door een:

• Junior stylist
Na het behalen van de benodigde kappersdiploma’s en minimaal 3 jaar salonervaring kan een medewerker van Galjé Kappers  juniorstylist worden.

• Stylist
Na wederom 3 jaar extra ervaring en het met goed gevolg afleggen van diverse cursussen en trainingen kunnen juniorstylisten, stylist worden.

• Senior stylist
Alleen stylisten met minimaal 9 jaar ervaring die bewezen hebben dat ze niet meer voor verrassingen komen te staan, komen bij Galjé Kappers in aanmerking voor de titel Senior Stylist.

Onze Producten

Bij ons in de salons wordt uitsluitend met de hoogwaardigen producten van REDKEN gewerkt.

« Inspiration, fashion, innovation » dat zijn de drie pilaren waarop het Redken merk steunt. Ontdek hieronder één van de meest trendy en modieuze merken in de kapperswereld.

Het verhaal van Redken begint tijdens de golden sixties in de Verenigde Staten. Door de jaren heen zijn we erin geslaagd een revolutie teweeg te brengen in de kapperswereld dankzij onze expertise en vooruitstrevende gedachtegang. Bijna 60 jaar later is Redken een gevestigd fashion merk dat het voortouw neemt op vlak van innovatieve technologieën en de laatste trends.

Jaar na jaar bieden wij de meest geavanceerde producten van de markt aan dankzij onze vele geregistreerde patenten. De verzorgingen en behandelingen van Redken bevatten het IPN systeem (Interlock Protein Network). Deze beschermt, behandelt en herstelt het haar. Onlangs kregen onze 3 best-seller gamma’s een make-over en bevatten ze nu allemaal het proteïne-complex RCT (Root, Core, Tip). Deze is samengesteld uit soja proteïnes, arganine en spepicap die het haar verzorgt van wortel tot punt.

Werken met Redken betekent kiezen voor een merk met een sterke identiteit, een DNA. We maken er een punt van om steeds de waarden die ons definiëren te respecteren.

 

Voor ons is de kwaliteit van u haar het belangrijkst en daarom willen wij u ook graag adviseren over het gebruik van onze producten. Vraag het aan een van onze stylisten.

logo-redken

Prijslijst

[table “1” not found /]
Stuur een mailtje

U bent altijd uitgenodigd ons een e-mail te sturen!

code niet leesbaar? verander code captcha txt