100% Gegarandeerd

Mooi gezond haar

Onze passie voor mooi gezond haar is groot. Wij werken alleen met goed opgeleide kappers. Zij worden zowel intern als extern getraind. Wij geloven in het opleiden van eigen mensen, om zo onze normen in hun DNA te verankeren. Om onze filosofie kracht bij te zetten werken wij uitsluitend met de meest hoogwaardige producten van  KEVIN.MURPHY.

Prijsbeleid

Wij geloven in het talent van onze kappers maar ook in hun ervaring. Ervaring kan je niet leren, maar je leert wel door ervaring. Daarom hebben wij ook in onze salon prijzen die gebaseerd zijn op de ervaringsjaren van de kappers. Door PRIJSDIFFERENTATIE kunt u als klant kiezen tussen de verschillende ervaringsniveau’s van onze kappers.

Op onze prijslijst staan:

JUNIORSTYLISTEN, die hun opleiding afgerond hebben en minimaal 3 jaar salonervaring hebben.
STYLISTEN, met minimaal 6 jaar salonervaring en SENIORSTYLISTEN met 9 of meer jaren salonervaring.

Knowhow

KEVIN.MURPHY stellen hoge eisen aan de salons waar hun producten worden gebruikt en verkocht. Daarom worden onze medewerkers ook via deze merken getraind in hun productkennis. Hierdoor kunnen ze u optimaal adviseren. De juiste producten verhogen de kwaliteit van het haar, het plezier van de coupe en het behoud van de kleur.

Service

Om onze kwaliteit kracht bij te zetten geven wij GARANTIE op ons werk en producten. Niet tevreden over het resultaat, laat het ons dan binnen een week weten. Wij zullen er dan alles aan doen om het voor u op te lossen. Als u niet tevreden bent met het product dat u heeft aan geschaft, dan mag u het binnen twee weken omruilen voor een ander product.

Stuur een mailtje

U bent altijd uitgenodigd ons een e-mail te sturen!

code niet leesbaar? verander code captcha txt