Over Galjé Kappers

Bij Galjé Kappers hebben we een kwaliteitsnorm hoog te houden. Vandaar dat wij onze stylisten zowel in de salon in Amstelveen als in Amsterdam intern opleiden. Om ons op de hoogte te houden van de nieuwste trends, zijn we regelmatig te vinden op trainingen, shows en look and learns.

Om onze kwaliteitsnorm kracht bij te zetten worden alleen Redken en Kevin Murphy producten in de Salons gebruikt

Onze passie voor mooi haar, het feit dat we onze eigen mensen opleiden en het gebruik van de meest hoogwaardige producten van Redken en Kevin Murphy gecombineerd met een eerlijk prijzenbeleid, maakt dat wij als Galjé Kappers uniek zijn. Op onze kwaliteit, zorg en ervaring op het gebied van haar kunt u al meer dan 50 jaar rekenen!

Geschiedenis

Op 2 juli 1967 openden Peter en Gerie Galjé in de Staatslieden-buurt van Amsterdam een salon met vier kapplaatsen. Gerie ging hier met een leerling full-time van start terwijl Peter hiernaast ook bleef doorwerken als bedrijfsleider bij zijn werkgever van destijds. Omdat de salon al snel een groot succes bleek, was een uitbreiding noodzakelijk.

Binnen een half jaar werd de woning achter de salon bij de oorspronkelijke salon getrokken en ging de capaciteit van vier naar acht kapplaatsen.

In 1977 kregen Gerie en Peter de kans om een salon te openen in het winkelcentrum ‘Boven ’t IJ’ in Amsterdam-Noord.

Dat was een mooie gelegenheid om door te groeien omdat de zaak in de Staatsliedenbuurt te klein was geworden!

Sinds januari 1998 maakt Yves, de zoon van Peter en Gerie, deel uit van het bedrijf. Dochter Kyra is sinds januari 2001 tevens vennoot geworden.

Inmiddels zijn we 50 jaar verder sinds de oprichting van Galjé Kappers en hebben Kyra en Yves een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Op 7 april 2008 is er in het Stadshart van Amstelveen een tweede Salon geopend. Geheel in de lijn met de eerste lokatie is er op de Rembrandtweg een zeer fraaie salon bij gekomen.

Salon Galjé Kappers Amsterdam

De salon in Amsterdam noord bestaat sinds 1977 en is gevestigd in het winkelcentrum Boven’t Y.

Het pand is in de loop der jaren al verschillende malen verbouwd. De laatste verbouwing, die dateert van 2011, heeft de salon in Amsterdam noord tevens gemoderniseerd.

De bezoeker komt nu in een frisse, strakke zaak met een industriële look en verschillende zones als kleur-,was- en knipzones.
Momenteel werken er in totaal 12 medewerkers in onze vestiging in Amsterdam. Het team bestaat uit salonassistenten, stylisten, advancedstylisten en seniorstylisten.

Naast de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer naar het Buikslotermeerplein is er ook genoeg parkeergelegenheid rond het winkelcentrum Boven ’t Y Amsterdam noord.

Salon Galjé Kappers Amstelveen

Sinds april 2008 heeft Galjé Kappers ook een vestiging aan de Rembrandtweg in het Stadshart van Amstelveen.

Deze salon in Amstelveen heeft 16 kapplaatsen op een oppervlakte van 115 m2. Het is een salon waar zowel de mannelijke als vrouwelijke klant uitstekend geholpen wordt.

Op de locatie in Amstelveen werken in totaal 12 medewerkers. Het team bestaat uit salonassistenten, stylisten, advancedstylisten en seniorstylisten.

Wij zijn goed te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur op de Rembrandtweg (max. 1uur) of in de parkeergarage onder het winkelcentrum het Stadshart Amstelveen. We werken op afspraak, maar mocht u in de buurt zijn dan kunt u altijd even kijken of er plaats voor u is!

Openingstijden Galjé Kappers Amsterdam

maandag
van 09:00 tot 18:00 uur
dinsdag
van 09:00 tot 18:00 uur
woensdag
van 09:00 tot 18:00 uur
donderdag
van 09:00 tot 20:30 uur
vrijdag
van 09:00 tot 18:00 uur
zaterdag
van 08:30 tot 17:00 uur

Openingstijden Galjé Kappers Amstelveen

maandag
van 09:30 tot 18:00 uur
dinsdag
van 09:30 tot 18:00 uur
woensdag
van 09:30 tot 18:00 uur
donderdag
van 09:30 tot 20:30 uur
vrijdag
van 09:30 tot 18:00 uur
zaterdag
van 09:00 tot 17:00 uur
Stuur een mailtje

U bent altijd uitgenodigd ons een e-mail te sturen!

code niet leesbaar? verander code captcha txt